Ένα μοναδικό δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

Ειδική Έκδοση - Περιορισμένος Αριθμός Κεριών 
 
Δωρίστε το τρυφερό βιβλίο "Το ροζ" μαζί με το πολυτελές βιολογικό κερί με άρωμα Balthazar της Nardon candles. Σε περιορισμένη έκδοση και μόνο από την Once Upon a Book, παραγγείλτε το σετ δώρου τώρα για να το λάβετε εγκαίρως για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. 
 
Μια γιορτή για την αγάπη στη ζωή μας, είτε προέρχεται από τον έναν και μοναδικό, είτε από τους πολλούς αγαπημένους μας ανθρώπους που μας δίνουν χαρά και ελπίδα κάθε μέρα.
 
Η Μαρία Δουρίδα-Μηταράκη εμπνεύστηκε από αυτό το πολύτιμο συναίσθημα και δημιούργησε «Το ροζ», ένα αφαιρετικό εικαστικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους. «Το ροζ» είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα για τις ανατροπές της ζωής οι οποίες αποκαθίστανται με τον μοναδικό τρόπο που υπάρχει...τη συνέχιση της ζωής!
 
Το κερί "Το Ροζ" δημιουργήθηκε σε περιορισμένα αντίτυπα από τη Nardon candles ειδικά για τις εκδόσεις Once Upon a Book, είναι βιολογικό και έχει υπέροχο άρωμα Balthazar, με νότες κανέλας, γιασεμιού και τριαντάφυλλου που θα σας ταξιδέψει.
 
Το σετ βιβλίο και κερί «Το ροζ» συνθέτουν ένα μοναδικό και πρωτότυπο δώρο για όλους, για να γιορτάσουμε τον έρωτα, τη χαρά, τους φίλους, την οικογένεια και την αγάπη για τη ζωή!"
 
Σετ "Το ροζ" 
 
Περιεχόμενα: 1 βιβλίο (Το Ροζ) και 1 Αρωματικό Κερί 

Χειροποίητο αρωματικό κερί με βρώσιμη παραφίνη.
 
Άρωμα Balthazar με νότες κανέλας, τριαντάφυλλου, γιασεμιού και πατσουλί.
 
Με καπάκι από ροζ mirror plexiglass με τύπωμα το λογότυπο της Once Upon a Book, σε γυάλινο μαύρο γυαλιστερό βάζο με μεταξοτυπία τον τίτλο «το Ροζ» 
 
Μέσα σε σκληρό μαύρο κουτί.
 
Διαστάσεις κεριού: 8χ5.5 εκατοστά