Το όνομά του ήταν Ρόκο και δεν ήταν μια συνηθισμένη βόλτα

Ξεκίνησε ένα Σαββατιάτικο πρωινό για την καθιερωμένη βόλτα στο παζάρι… Το όνομά του ήταν Ρόκο και ήρθε η ώρα να ψάξει για το ονειροκούμπι. Δυσκολεύεται να το βρει… Ποιος θα τον βοηθήσει; Τι είναι όλες αυτές οι κορδέλες; Γιατί χρειάζεται  να ξεφορτωθεί κάποιες από αυτές; Θα τα βγάλει πέρα στον τσακωμό με τα άλλα ελάφια; Πώς είναι άραγε να αλλάζεις; Πόσο θάρρος χρειάζεται; Ποιος είναι ο μάγος του Δάσους και ποιος ο ρόλος του σε αυτήν την περιπέτεια; Η φύση θα κάνει το θαύμα της και θα συνωμοτήσει στην θεϊκή πορεία της ζωής προς την ωρίμανση και την ενηλικίωση, σε ένα ταξίδι με σύμμαχους τη φύση, το συναίσθημα και τη δύναμη της ψυχής.

€ 13,00
Σε απόθεμα
Παράδοση: 1 εως 3 ημέρες
Θέλετε αφιέρωση στο βιβλίο σας;

Μοιράσου το

Share icon SHARE IT
Συγγραφέας
Μαρία Δουρίδα-Μηταράκη
Εικονογράφηση
Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Έκδοση
Once Upon a Book, Μάρτιος 2020
Κατηγορία
Παιδικό βιβλίο/Παραμύθια
ISBN
978-618-83969-0-6
Διαστάσεις
20x28cm
Σελίδες
40
Εξώφυλλο
χαρτόνι 2,2μμ και χαρτί εξωφύλλου VELVET GARDA 170γρ
Σώμα
χαρτί VELVET GARDA 150γρ
Εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τη παραγγελία σας, θα προχωρήσουμε σε επιστροφή χρημάτων υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν θα επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση και εντός 21 ημερών. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη Πολιτική Επιστροφών.
Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των €75. Για παραγγελίες εντός Αττικής, η παράδοση πραγματοποιείται σε 1-3 ημέρες. Για αποστολή εκτός Αττικής, η παράδοση υπολογίζεται εντός 15 ημερών. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τους Όρους Χρήσης.

Τα βιβλία

Δεύτερη έκδοση
Το όνομά της ήταν Μπουμπού και δεν ήταν συνηθισμένη στη ζέστη
H Μπουμπού, είναι μια πασχαλίτσα που αγαπάει τη μουσική και βρίσκεται στην Αφρική για πρώτη φορά, μακριά από τους δικούς της. Mια ιστορία για την επιβίωση σε νέες συνθήκες ζωής και...
€ 11,00
Λιλά μαλλιά και σύννεφα ψηλά
Τρεις φίλοι που ζουν μαζί, σε ένα σπίτι όμορφο πάνω στο βουνό.. Μια ιστορία για τον αποχωρισμό. Μια ιστορία για την αγάπη που είναι αιώνια…
€ 12,00
To Ροζ
Πού πήγε το ροζ; Γιατί εξαφανίστηκε; Έτσι γίνεται συνήθως; Μια ιστορία με ένα δυνατό, αισιόδοξο μήνυμα για τις ανατροπές της ζωής και τη συνέχισή της!
€ 18,50
Το όνομά του ήταν Ρόκο και δεν ήταν μια συνηθισμένη βόλτα
Η φύση θα κάνει το θαύμα της και θα συνωμοτήσει στην θεϊκή πορεία της ζωής προς την ωρίμανση και την ενηλικίωση, σε ένα ταξίδι με σύμμαχους τη φύση, το συναίσθημα και τη δύναμη της...
€ 13,00

Δρ. Μαρία Δουρίδα - Μηταράκη

Από μικρή, έβρισκε διέξοδο στο γράψιμο, εκεί αποτύπωνε τα συναισθήματα και τα καθημερινά της βιώματα. Η γέννηση της κόρης τους Ελισάβετ της έδωσε την αφορμή να πλάθει παιδικές ιστορίες.