Πολιτική Πνευματικής Ιδιοκτησίας

 

 

Υλικό της Ιστοσελίδας

Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε όλο το υλικό και το περιεχόμενο αυτού του ιστοτόπου, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, των φωτογραφιών, των εικόνων και των γραφικών, καθώς και η οργάνωση και η διάταξη του δικτυακού τόπου, κατέχονται από τη  Μαρία Μαρία Δουρίδα - Μηταράκη ή / και τους δικαιοπάροχους της.

Δεν επιτρέπεται η εκτύπωση και η λήψη αποσπασμάτων από αυτόν τον ιστότοπο.

Κανένα τμήμα αυτής της ιστοσελίδας ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Μαρίας Δουρίδας – Μηταράκη δεν μπορεί να αναπαραχθεί ή να αποθηκευτεί σε άλλη ιστοσελίδα ή να ενσωματωθεί σε δημόσιο ή ιδιωτικό σύστημα ή υπηρεσία ανάκτησης ηλεκτρονικών δεδομένων χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της Μαρίας Δουρίδας - Μηταράκη.

Όλα τα δικαιώματα που δεν παρέχονται ρητά υπό τους όρους αυτούς επιφυλάσσονται.

 

Συνεισφορές

Είστε υπεύθυνοι για όλες τις συνεισφορές που κάνετε σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων σχολίων, μηνυμάτων κλπ. Οι συνεισφορές δεν επιτρέπεται:

 

  • να είναι παράνομες, δόλιες ή να παραβιάζουν οποιαδήποτε πνευματική ιδιοκτησία ή εμπορικό σήμα,
  • περιέχουν οποιοδήποτε υλικό που είναι πορνογραφικό, άσεμνο, ή προσβλητικό,
  • να προάγουν τις διακρίσεις ή τη βία κατά ανθρώπων με βάση τη φυλή, το φύλο, τη θρησκεία, την εθνικότητα, την αναπηρία, τον σεξουαλικό
  • προσανατολισμό, την ηλικία κ.λπ.,
  • να εμπαίζουν, ντροπιάζουν ή να απειλούν τρίτα πρόσωπα,
  • να συκοφαντούν, να αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα (doxing) ή να υποδύονται κάποιο άλλο άτομο.

 

Καταχωρώντας οποιαδήποτε συνεισφορά, αναγνωρίζετε ότι όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε όλο το δημοσιευμένο περιεχόμενο ανήκουν σε εσάς και παρέχετε στην Μαρία Δουρίδα - Μηταράκη μια μη αποκλειστική παγκόσμια άδεια χρήσης για τη χρήση, αναπαραγωγή, τροποποίηση, δημοσίευση, μετάφραση και διανομή του περιεχομένου εις το διηνεκές.

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε την Μαρία Δουρίδα - Μηταράκη για οποιεσδήποτε δαπάνες, έξοδα, ζημίες ή υποχρεώσεις που ενδέχεται να προκύψουν σε σχέση με τις συνεισφορές σας. Η Μαρία Δουρίδα - Μηταράκη διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει ή να επεξεργαστεί τις συνεισφορές σας χωρίς προειδοποίηση.